Tänk vad glad man kan bli....

Jag vann 600:- på Lotto idag. Tippade en andelskupong för 24.50 förra lördagen, och har glömt att rätta den. Gjorde det efter  jobbet idag och hade en arbetskamrat bakom mig i kön...kolla denna sa jag och killen i kassan tog den med sig och jag sa till min arbetskamrat där är aldrig någon vinst men bäst att kolla iaf...men sa killen, du har ju vunnit 600....va? Ja sant sa han....jippe vad glad jag blev. Tänk så lite det behövs för att bli på gott humör.
Sen ringde min mamma och drog ner humöret. Min stora dotter har haft ett litet extrajobb och en bekant jobbar på samma ställe. Mamma hade tråäffat denna bekanta idag och frågat hur det gick för min doter. Inte så bra hade denna person sagt. Hon tar inte tag i saker och är initiativlös.......jag som tjatat om detta sen hon började ut och praoa i 8:an.....tjata lönar sig nog inte....jag har nog krävt för lite av henne...varit en curlingmamma som sopat banan framför mina flickor. Aldrig låtit dem ta konsekvenserna av sitt handlande utan alltid varit där och tagit emot och fixat....det får de stackarna äta upp nu...man tror att man gör dem en tjänst och att man är snäll - men det är tyvärr tvärtom. Barn behöver bli självständiga och kunna stå på egna ben....

Kommentarer
Postat av: Peter Olofsson

Idag ska jag faktiskt göra något för att rädda min blogg! Bokstavligen ett sjunkande "Vikingaskepp" börjar med att besöka min egen besökstatestik och se varifrån besöken på min blogg kommer ifrån. Från din fina och trevliga blogg kommer det endast 1 besök! (ler) Så kul och intressant var min blogg! (ler) Egentligen borde man kanske bara satsa på att besöka nya bloggar, fast jag låter mig inte nedslås av ett endaste besök bara, inbillar mig alltid att det finns naturliga förklaringar!

Kanske gick datorn sönder och man helt enkelt tappade bort bloggadressen! Hmmmmm.......hoppas kan man ju alltid göra! (ler) Att det var så det låg till alltså!

Gör ett nytt försök och säger inte mer än!

Ha det Bäst!

Kram ifrån Oumberlige Peter!

2010-03-31 @ 11:23:31
URL: http://oumberligating.blogspot.com
Postat av: tappaintehoppet

Önskar dig en glad påsk med mycket sol och läker och helar. Ha det gott.

2010-04-02 @ 10:37:33
URL: http://tappaintehoppet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0